Kisah Seks Politeknik

First time aku kene dengan boy aku..
(sekarang dah jadi Ex boyfriend)sebab aku pun mempunyai selera dan citarasa sendiri. Yang aku nak cerita ialah aku dapat rase batang sorang budak JB yang aku tackle dan aku heret ke lembah maksiat (kalau budak tu baca cerita nih ... jangan marah....)
Okeylah....budak laki nih satu politeknik ngan aku.Cumer dia amik course engneering dan aku amik perdagangan.
Mula-mula aku cumer admire kat dia.Aku selalu peratikan dia dari jauh.Lepas tu aku kirim surat (budak kelas dia jadik posmen).Aku gunakan segala kecantikkan pada diriku ini nak pikat dia.Sayangnya budak laki ni malu malu.Aku nak ajak dating pun segan.Setelah pujuk beberapa kali baru dia nak keluar.Selepas tu kami pun carry on.
Kira-kira sebulan setengah lepas tu.. Jabatan Perdagangan ader buat hari keluarga .Aku selaku ajk kelas tepaksa bertukus lumus membuat beberapa persediaan termasuk membungkus hadiah dan hamper.Aku masih ingat ... hari tu hari Sabtu dan takader kuliah.So aku hantar messej pada Hazfi (bukan namer betul) suruh dia tolong aku di jabatan kejuruteraan awam sebab jabatan perdagangan digunakan untuk mesyuarat ISO 9002. Kira-kira 20 minit lepas tu dia pun datang.Kiranya aku dating mase tengah bertugas lah nih.Member aku yang lain buat - buat tak nampak.Termasuk budak boys.
Kami berbual kosong sehingga tugas membungkus hadiah aku selesai. Oleh kerana aku berjanji akan pulang ke rumah bersama kawan aku (tengah buat kerja lagi)so aku tarik tangan Hazfi dan mengajak dia ke tingkat empat bangunan itu dan bebual ditepi tangga.
Setelah lama aku berbual akhirnya aku pun nak meng TEST POWER ayat aku.Aku cuber rapat kan mulut aku kemulut dia. Tapi aper yang dia buat.Dia memalingkan muka dia.Bodoh punyer budak laki !Aku nak bagi pun taknak.Ex boyfriend aku punyer lah lame mengayat baru dapat.Nih aku nak bagi dia taknak.Aku buat buat marajuk.Last sekali dia duduk kembali di sebelah aku dan dia cakap.
"Okey lah Liza.... ni sekali jer kiter kiss.Lepas ni jangan yee ."
Yes... jarum aku dah masuk....aku merapatkan mulut aku ke mulut dia.Dan kami pun memulakan kuncupan.Kali ni aku terpaksa menjadi seperti lecture yang memberikan amali kepada dia.Maklumlah dia nih first time.Lidah aku bemain-main dimulutnyer. Adegan tikam menikam bermula.Aku lihat dia sudah mula bernafsu.Aku alihkan tangan dia ke buah dada aku.Dia tidak menolah sebaliknya bermain-main sahaja di luar baju kemeja aku.Mulut aku masih memainkan peranan dalam adegan kuncupan.
Tiba-tiba aku berhenti dan terus berdiri.Aku terus menarik tangan nya tetapi dia sebaliknnya tidak terus bangun.Dia mencangkung.Dia tersenyum.Rupanya batangnya stim .Aku tersenyum.Aku terus menarik tangannya dan menarik dia ke sebuah bilik air.
Setelah merapatkan pintu bilik air kami memulakan kuncuban.Seperti tadi aku masih menjadi lecturer dengan membawa tangannnya dan mengarahkan dia meramas-ramas buah dada aku.Aku dapat rasakan buad dadaku semakim mengembang dan mengeras.Aku arahkan dia membuka butang kemeja ku dan diaturuti seperti seorang murid yang sedang dalam proses pembelajaran amali didalam makmal.Nafasku sudah tidak tertahan apabila dia terus meramas buah dadaku yang kini hanya bersalut dengan coli sahaja.Aku menaik kan nafsunya dengan mecium lehernya.Berhasil....Dia terus memainkan peranan.Denagn arahanku hook coli ku ditanggalkan dan dia memulakan proses meramas dan menjilat puting tetekku yang mengeras.Aku menarik - narik ramburnya sambil merengar ngerang
kesedapan.Dia terus melakukan tugasnya sementara aku membuka bajunya nan mencium kemas dadanya yang agak sasa.Aku lihat mukanya....dia menjilat puting tetekku dengan matanya tertutup kesedapan.
Aktiviti warming up terpaksa di tangguh seketika apabila aku melucutkan semua pakaianku (Seluar slack dan seluar kecikku) sementara aku dengan paksa melucutkan seluar jeans dan seluar dalamnya.Dia malu-malu .Aku lihat nbatangnya yang menegang. Wow.... boleh buat gantung frame gambar kataku kepada nya yang masih malu lagi.
Kami meneruskan aktiviti kami.Aku degan segera menarik kepalanya dan menonyohkan ke pangkal farajku.Dia seperti sudah mengerti.Dia menonyot kelntit ku yang tersembul.
Ahhh memang nikmat.Aku membetul kan posisiku (duduk dengan kaki kerlunjur
diatas sinki)Dia erus menyonyot kelentit aku. Huuuhhh memang nikmat.Terangkat angkat punggung aku melayan kenikmatan nyonyotan dia.Air yang tumpah yoksah nak cakap lah.Basah bibir dia mengerrjakan pantatku.Seketika kemudia aku rasa nak tepancut.Aku sentap hebat rambutnya sambil mengerang ngerang keras.Dan....aku puas.
Kini tugas ku pula memuaskan dia.Dengan mencangkung aku mengulum batangnya.Aku mengulum sehingga dia menjerit dan terpancut juga.Tapi bukan kat dalam mulut (Aku tak suka).
Kami terus memanaskan badan dengan aktijiti meramas buah dada dan kuncupan...Akhir sekali...aku menarik pinggangnya dan merapatkan ke faraj ku.Ku halakan batangnya yang mengeras itu tepat ke faraj ku.Masuk....arah ku....dan batangnya itu terbenam sekeyika.....Nikmat....memang nikmat.....aku tidak terus mendayung tetapi sebaliknya mengemutkan farajku..
Tebeliak biji matanya apabila aku melakukan demikian.Dengan perlahan aku terus menolak perutnya dan dengan pantas menarik kembali.....aktiviti mendayung berjalan....
Batangnya keluar masuk dengan pantas....bagus.... dia memang cepat belajar...boleh dapat 4.0 pointernyerr. Ahhh yang penting aku kesedapan....Aku arahkan dia terus melakukan dayungan sambil mulutnya menjilat mesra puting tetekku.... Kami meneruskan dayungan sehingga aku hampir klimaks.....begitu juga dia....aku memeluk erat badanya sambil mulut kami melakukan kuncupan....dannnnnn arrrrrrrgghhh aku...aku....sudah
game.....Badanku kejang...kesedapan...Farajku terus mengemut.... Selesai............ Kami berehat semantara.... Lepak sangat...
Kemudian kami mengenakan pakaian dan terus ke bawah bertemu rakan ku....Hazfi.... engkau adalah mangsa yang keberapa.... dan aku akan pastikan aku mendapat mangsa yang seterusnya..