Cerita Fiza Bahagian 2

Selepas peristiwa tersebut, Fiza sering datang ke off aku. Pada mulanya aku bimbang juga kalau-kalau staf di pejabat aku akan syak sesuatu. Namun aku memberitahu fiza agar datang pada waktu pejabat hampir habis. Sejak berjumpa dengan fiza aku juga sudah mengumpulkan kondom di off aku agar jikalau dia datang bolehlah aku on. Aku bernasib baik kerana pejabat ku terletak paling hujung dan jauh dari pejabat am.

Satu hari Fiza datang dengan membawakan makanan untuk ku. Namun aku terus meletakkan makanan tersebut dan menarik fiza ke arah ku. Fiza memnita aku berhenti sebentar disebabkan beliau mahu membuka tudungnya dahulu. Aku terus membuka bajunya sambil mencium bibirnya dan memasukkan lidahku ke dalam mulutnya sambil minta fiza menyedut lidahku.

Fiza menyedut dengan keadaan yang amat rukus sehinggakan lidahku agak sakit. Namun kenikmatan sebegitu sukar ditandingi. Sambil mengulum lidah fiza, aku terus membuka kain yang dipakainya, lalu terserlahlah seluar dalam yang berwarna hitam yang dipakai oleh fiza, apabila melihat panties yang berwarna hitam, nafsuku semakin memuncak, lalu dengan masa yang amat sedikit, aku terus menanggalkan pakaianku dan hanya meninggalkan seluar dalamku yang juga berwarna hitam.

Kami berpeluk dan mengusap belakang pasangan kami. Ku lihat mata fiza semakin kuyu dan fiza meminta aku agar dapat membaringkan beliau.

lalu aku baringkan fiza dan terus menarik seluar dalam fiza, hingga ternampaklah alur kenikmatan fiza. Pabila melihat alur tersebut aku terus membenamkan mulutku ke dalam alur tersebut sambil menyedut dan menelan apa-apa sahaja air yang dikeluarkan.

Aku telah ingatkan fiza agar jangan membuat bising atau bunyi yang boleh menarik perhatian org diluar. sambil aku menyedut alur kenikmatan tersebut fiza menarik tanganku agar teruskan mengulikan teteknya yang besar itu. Fiza memakai coli yang bersaiz 36C.Fiza terus mengeluh dan mengerang dengan suara yang amat perlahan sambil aku menyedut alur dan menguli teteknya.

Tiba-tiba sahaja fiza menarik aku ke atas supaya beliau boleh menciumku. Aku naik dan kami sekali lagi berkulum lidah. Namun aku masih lagi tidak melepaskan teteknya. Teteknya mempunyai puting yang agak kecil dan berwarna brownish sedikit. Fiza terus memagang batang ku sambil mengosok perlahan-lahan.

Selepas hampir 10 minit, fiza memalingkan mukanya dan terus duduk membelakangkan aku sambil kepala ditundukkkan dan bontotnya dinaikkan. Aku tahu bahawa fiza mahukan aku melakukan doggie kepadanya. Tanpa membuang masa aku terus memasukan batangku dan menyorong dan menarik. Ku minta agar fiza menggunakan bantal bagi menghalang fiza mengeluarkan suara yang kesedapan itu dari keluar. Sambil aku menyorong dan menarik batangku itu, aku terus menguli tetak fiza yang besar itu. Lenguh juga kakiku apabila melakuka secara doggie.

Selepas 7 min, fiza mengatakan bahawa beliau mahu aku melakukan secara berhadapan, lalau fiza memalingkan badannya dan menghadap aku. Aku terus mengambil bantal tadi dan mengalasakan di bawah punggung fiza dan terus memasukan batangku ke dalam alur kenikmatan fiza setelah beberapa minit berlaku aku memberitahu fiza bahawa aku mahu melepaskan air maniku, dan fiza mengangguk lemah dan terus mengeratkan kakinya disekeliling pinggangku.

Dan kami terus terkulai dengan badan yang dibasahi peluh. kami terus terbaring dan aku mengikat kondom yang berisi air maniku dan meletakkan di tepi. Aku dan fiza terus tertidur, namun aku terbangun apabila ku dapati fiza tengah bermain batangku yang semakin keras. dan fiza terus menjilat dan mengulumnya. aku bertanya kepada fiza samada beliau mahukan sekali lagi, beliau mengangguk dan aku terus memasukan batangku ke dalam alur kenikmatannya dan menyorong tarik sambil menguli teteknya, selepas beberapa minit aku menyatakan kepada fiza bahawa aku sudah hampir sampai, dan aku sedari bahawa aku tidak memakai kondom, aku bertanya kepada fiza apakah boleh aku melepaskan benihku didalam?

Fiza berkata boleh dan beliau mahukankan aku melakukan sebegitu di masa akan datang, disebabkan beliau merasa puas jika dapat merasa air maniku di dalam. aku terus mendayung kuat-kuat dan laju sambil mencium dan mengulum lidah fiza dan dengan satu hentakan yang kuat aku melepaskan airmaniku di dalam.

Aku tak bimbang disebabkan fiza sudah berkahwin dan sudah pastinya anak tersebut jikalau jadi mempunyai ayah. Setelah tamat aksi tersebut, fiza memberitahu aku bahawa dia sudah lama tak bersama dengan suaminya disebabkan suaminya sudah mula balik mabuk dan fiza tidak suka akan perangainya itu.

Hmmm...Inilah yang dikatakan rezeki batang aku....dapat main isteri orang mcm Fiza...