Bini Merasa Marco

Pada penghujung tahun 2002 yang lalu aku telah membawa isteriku pergi bercuti ke pulau Langkawi selama seminggu.Kami telah tinggal di salah sebuah resort terkemuka disana.Selama disana aku dan isteriku round habis pulau yang penuh kesan sejarah itu.

Suatu peristiwa yang tidak boleh dilupakan ialah sewaktu aku dan isteriku menginap di chalet yang berhadapan dengan laut.Secara kebetulan pula chilet itu kembar dua dan yang tinggal disebelah ialah pelawat asing berbangsa sepanyol.Walaupun baru mengenalinya dia sudah mesra dengan kami.

Suatu malam dia telah mempelawa kami untuk makan malam ditempatnya.Kami menerima pelawaannya.Malam itu kami bertiga makan daging panggang yang dipanggang dihadapan chilet.Sambil makan kami berborak-borak pelbagai topic.Marco berumur 35 tahun sudah fasih bahasa melayu kerana menurutnya dia dalam proses penyelidikan bahasa dan budaya Melayu dan dihantar ke Malaysia untuk itu.

Bini ku yang berpakaian agak seksi malam itu turut berbual menyampuk sekali sekala. Bila mana ada cerita yang boleh dia join dia join tetapi dia hanya tersenyum bila ada topic bicara yang mengelitik hati. Cerita punya cerita jam sudah 1230 malam tetapi nampak gayanya topic makin rancak.

Masuk pula topic cerita sex. Marco dan aku bercerita secara terbuka tiada yang dimalukan. Biniku agak tersipu-sipu dan diam sahaja tetapi dari raut wajahnya dimahu juga mendengarnya.

"Marco,awak dah pernah main dengan orang asia ke?”soalku.

”Dah tetapi bukan orang melayu tetapi orang jepun.”jawapnya

”Awak pula dah pernah rasa orang putih?” Tanya Marco

”Tak.” Jawapku pendek.

”Awak punya penis agaknya berapa sais?”Tanya Marco kepada aku.

”Saiz asia,biasalah anggaran 6 ½ inci panjang.”jawabku. ”Awak punya saya rasa lebih besar dari pada saya punya.”sambungku lagi.

”8 ½ inci!” Marco menjawap.

”Wow,sudah tentu perempuan puas bila kena.”kataku sambil menjeling pada biniku. Biniku hanya tersenyum.

”Entahlah,saya rasa biasa saja maklum lah sais vagina bangsa kami agak besar” kata Marco.

”Tetapi ketika saya main dengan orang jepun dulu,menjerit juga dia.”sambung Marco disambil dengan helaian ketawa kami berdua.

”Awak tak nak cuba? ” kataku sambil berpaling pada biniku.

”Abang jangan nak bergurau” kata biniku. ”Mati ana nanti.”sambungnya.

”Mana ada butuh yang boleh kasih mati, kasih sedap adalah”kataku.

Kami ketawa.

”Marco,awak sudah ke rasa puki orang melayu?”kataku.

”Kalau ada peluang sudah tentu mau” kata Marco sambil menjeling pada biniku.

Biniku sudah nampak resah kerana kami berdua memandang padanya lebih lebih lagi Marco yang terus merenung belah celah kangkang biniku yang mengenakan seluar ketat itu.

”Abang tak cemburu ke?”kata biniku.

”Rasa cemburu letak ketepi”jawapku. ”Yang penting ana mau” sambungku lagi.

Aku Lihat Marco sudah naik nafsu sahwatnya. Bongkolan dicelah kangkangnya turut mengambarkan perasaannya itu. Biniku diam saja sambil itu matanya merenung ke celah kangkang Marco penuh makna. Nafsunya turut naik dan dari raut wajahnya ingin juga ia nak cuba.

”Awak pernah lihat penis yang besar?”soal Marco pada biniku.

Biniku menggeleng kepada. Marco melurut sambil memegang penisnya dari luar seluar pendeknya. Jelas sekali bentuk batang yang sungguh besar dan panjang. Marco terus membuka zip seluarnya dan terkeluarlah butuhnya yang king saiz itu. Biniku tergamam melihatnya.

”Wooo…..! Besarnya pelir,bang!”katanya sambil memandang aku. ”Tak sangguplah ana bang! Tak muat ni,Koyak nanti”kata biniku resah.

”Cubalah dulu nanti baru tahu!”kataku.

Aku menarik biniku lalu mengucup bibirnya didepan Marco.Mataku memberi isyarat pada Marco yang duduk tidak jauh.Marco lalu berdiri dan mendekat. Dia terus meramas peha biniku yang masih diribaanku.

OOOhhhhhhhhh!!!…..kelu biniku .

Marco menarik pelahan seluar ketat biniku hingga terlucut habis. Sambil itu aku melepaskan kucupan. Biniku menelentang di ribaan ku.Aku tanggalkan baju biniku sambil menjilat diseluruh badannya di bahagian atas. Marco pula mula menjilat peha hingga kecelah kangkang biniku.

”Wow….!!!!!!!!! Sedapnyyyyaaa,bang!!!!!!!”biniku merintih bila Marco menjilat kelantitnya. Aku pula memainkan perananku dengan menjilat dari telinga hingga ke buah dada biniku. Aku nyonyot-nyonyot puttingnya dan lidahku putar-putarkan agak lama disitu. Biniku mengeletar kesedapan. Renggekkannya kian menjadi.

”SSSSsssseeedaaaaaaap..nyyyye bang!!! Lagiiiii bang!! Oohhh! Ssssyyyyyyyyuuuutttttttt!

Aku lihat lidah Marco begitu ligat menjilat puki biniku. Ditusuknya lubang puki biniku dengan jarinya sambil lidahnya menari-nari di atas kelentit.Kira-kira 10 minit adengan ini berlalu. Dan sudah dua kali biniku klimak sambil mengerang panjang.

OOOhhhhhhhhhhh!!!!!!seeeddddaaapnyeee!!!!!!!!,bang !

Kami bertiga sudah jauh menyelam kealam kenikmatan seks.

”Ana!..sekarang giliran kami pula.”aku mengarah biniku.

Dia pun bangun dan membuka seluarku sambil aku berdiri dan membuka baju. Marco turut berbuat demikian. Kini kami bertiga bertelanjang bulat. Biniku terus menghisap pelirku beberapa detik. Kemudian ia menoleh ke arah Marco yang setia menunggu giliran disisi.Biniku menarik batang pelir King saiz Marco ke arah mulutnya. Mulut biniku terbuka luas bila menggulum butuh yang sangat besar itu.

”Ohh!! Enak sekali..”kelu Marco

Aku bergerak ke belakang biniku dan mengarahkannya supaya menonggeng. Kemudian aku mula memasukkan batang butuhku pelahan kelubang puki biniku.

”Oh! Abang…..!!!! sedapnya !!!!!” ereng biniku menerima tusukanku.

Aku menggoyangkan badan dan berdayung beberapa minit.Sambil itu biniku masih menyonyot pelir besar Marco. Bila aku lihat butuh Marco sudah cukup tegang dan bersedia untuk dilabuhkan aku mencabut pelirku dan menjauh dari pantat biniku. Kini tiba giliran Marco untuk mendayung. Biniku berbaring dilantai. Mukanya agak resah menantikan tusukan butuh yang besar itu. Marco merapatkan batang pelirnya ke puki biniku.Kepada butuh besar itu digesel-geselkannya pada rekahan puki biniku. Kemudian pelahan-lahan dia menekan.

”OHHH! Pelan-pelan bang… rasa nak koyak ni.”.! kata biniku

Aku lihat batang butuh itu memenuhi lubang puki sehingga begitu sendat sekali. Pada mulanya Marco agak sukar untuk memasukkannya tetapi kerana lubang puki sudah licin akibat tusukan aku tadi maka akhirnya masuk juga butuh besar itu kedalam lubang puki. Tetapi batang butuh yang panjang itu tidak habis masuk semuanya.Aku lihat ada kira-kira 2 inci yang tinggal.

”AHHHHHHH!!!! sedap bang!!!!!! Ahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!! Besarnye!!!!Butuhhhhh .bang!!….enakkk!!!”erengan biniku.

Marco mula menyorong dan menarik batang butuhnya dan dikala ini suara biniku umpama Histria tak keruan. Matanya terbeliak keatas dan ia mengigit bibirnya keenakan.Aku belum pernah melihat ia berkeadaan begitu ketika kami bersetubuh.Ini lah kenikmatannya yang sungguh tak terhingga.

”Ohhhh!!aaaabang.!!!!! sedapnyeeeeeee!!!! Bangggggggggggggg!!!!!”itu saja yang dapat diucapkannya.

Tidak pernah aku melihat biniku berkeadaan demikian.Ia sungguh nikmat. Matanya terbeliak keatas. Pelir Marco yang besar itu terus tenggelam timbul dipuki biniku. Tidak kesemua batang butuhnya masuk.Ku kira yang tinggal 2inci.Bila ia menekan erangan Biniku kian meninggi. Ku rasa kepala butuh besar itu menerjah dilelangit puki biniku.

”Oh abang nikmatnya butuh besar ni! Oh! Sedapnye!”kata-kata itu keluar dari mulut biniku.

Marco mendayung kian laju menyebabkan biniku teriak keenakan sambil kepalanya bergeleng kiri dan kanan.

"Ahhhhhhhhhhh! Lagi bang...Sedapnye batang..ohhhhhhhh!!!!!!!!" resah isteriku.

"Oh my god! I am coming!!!!!" Kata Marco.

Akhirnya Marco juga sampai kehujung pelayaran dia memancutkan air maninya yang sangat banyak didalam rahim biniku. Aku kemudian mengarahkan pelirku kemulut biniku Untuk dihisap. Beberapa minit biniku mengulum dan terpancutlah Air maniku kedalam mulut biniku.

”Ahhhhhh! Enaknye sayang!”kataku.

Marco yang duduk disofa memerhatikan kami hanya tersenyum

“Wa! Sungguh enak puki melayu ni ye? Amat sempit sekali.”  Katanya sambil mengelap kepala butuhnya dari bekas air Mani yang tinggal.

”Saya belum pernah rasa puki yang sesempit ni”sambilnya lagi.

”Bagaimana ana?”aku bersuara pada biniku.

”Sungguh enak sekali bang.”jawap biniku sambil mengenakan pakaiannya.

Kami bertiga kemudian duduk semula disofa dan tidak lama itu aku dan biniku pun bermohon untuk balik ke chilet kami yang berada disebelah.

”Ana,anggaplah semua perkara tadi hanya mimpi.ok”kataku pada biniku. Biniku
hanya angguk kepala saja.

Keesokan harinya pada awal pagi kami pun berangkat balik.